Registratieovereenkomst

Door akkoord te gaan, verklaart u dat uw organisatie lid is van In4Care. Indien u hieromtrent twijfelt, neemt u best eerst contact op met ofwel het aanspreekpunt van In4Care in uw organisatie ofwel In4Care. Het is niet toegelaten u te registreren wanneer u geen lid bent van In4Care. Indien u uw werkgever (die lid is van In4Care) verlaat, bent u verplicht dit te melden aan In4Care.

Gelieve niet onder uw instellingsnaam te registreren, maar onder uw persoonlijke naam. Dus niet HospitaalXYZ, info@hospitaalXYZ.be, maar Janine Peeters, Janine@hospitaalXYZ.be

U stemt ermee in, door uw gebruik van dit forum, dat u geen enkel materiaal zult plaatsen dat vals, lasterlijk, smadelijk, onnauwkeurig, verkeerd, beledigend, vulgair, haatdragend, intimiderend, obsceen, obsceen, profaan, seksueel georiƫnteerd, bedreigend, inbreuk maakt op iemands privacy, volwassen materiaal of anderszins in strijd is met enig internationaal of Belgisch recht. U stemt er ook mee in geen enkel auteursrechtelijk beschermd materiaal te plaatsen tenzij u eigenaar bent van het auteursrecht of u schriftelijke toestemming hebt van de eigenaar van het auteursrechtelijk beschermde materiaal. Spam, overvloedig berichten, advertenties, kettingbrieven, piramideplannen en verzoeken zijn ook verboden op dit forum.

Merk op dat het onmogelijk is voor het personeel of de eigenaars van dit forum om de geldigheid van functies te bevestigen. Vergeet niet dat we de geplaatste berichten niet actief monitoren en als zodanig niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichten. Wij staan niet in voor de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de gepresenteerde informatie. De geplaatste berichten geven de meningen van de auteur weer, en niet noodzakelijk de standpunten van dit forum, zijn personeel, zijn dochterondernemingen of de eigenaar van dit forum. Iedereen die vindt dat een bericht verwerpelijk is, wordt aangeraden om een beheerder of moderator van dit forum onmiddellijk te verwittigen. De medewerkers en de eigenaar van dit forum behouden zich het recht voor om binnen een redelijke termijn verwerpelijke inhoud te verwijderen indien zij dit noodzakelijk achten. Dit is een handmatig proces, maar realiseer u zich alstublieft dat het mogelijk is dat bepaalde berichten niet onmiddellijk kunnen worden verwijderd of bewerkt. Dit beleid is ook van toepassing op informatie over ledenprofielen.

U blijft als enige verantwoordelijk voor de inhoud van uw berichten. Bovendien stemt u ermee in om de eigenaars van dit forum, alle gerelateerde websites van dit forum, het personeel en haar dochterondernemingen te vrijwaren en schadeloos te stellen. De eigenaars van dit forum behouden zich ook het recht voor om uw identiteit (of enige andere verwante informatie verzameld over deze dienst) te onthullen in geval van een formele klacht of gerechtelijke actie die voortkomt uit een situatie veroorzaakt door uw gebruik van dit forum.

U hebt de mogelijkheid om, zoals u zich registreert, uw gebruikersnaam te kiezen. Wij adviseren u de naam op maat te houden. Met deze gebruikersaccount gaat u op het punt staan te registreren, gaat u ermee akkoord uw wachtwoord nooit aan een andere persoon dan een beheerder te geven, om uw bescherming. U gaat er ook mee akkoord om nooit, om welke reden dan ook, de account van een ander persoon gebruikt. Wij raden u ook aan om een complex en uniek wachtwoord te gebruiken voor uw account, om accountdiefstal te voorkomen.

Nadat u zich heeft aangemeld en bent ingelogd op dit forum, kunt u een gedetailleerd profiel invullen. Het is uw verantwoordelijkheid om nauwkeurige informatie te presenteren. Alle informatie die de forum eigenaar of medewerkers van het forum als onjuist of vulgair van aard beschouwt zal worden verwijderd, met of zonder voorafgaande kennisgeving. Er kunnen passende sancties van toepassing zijn.

Let op: bij elke post wordt uw IP-adres geregistreerd, in het geval dat u van dit forum moet worden verbannen of uw ISP gecontacteerd. Dit zal alleen gebeuren bij een ernstige schending van deze overeenkomst.

Let er ook op dat de software een cookie, een tekstbestand met stukjes informatie (zoals uw gebruikersnaam en wachtwoord) plaatst in de cache van uw browser. Dit is alleen gebruikt om u in/uit te loggen. De software verzamelt of verstuurt geen andere informatie naar uw computer.